Онлайн магазин за лагери

 
 
 

Каталог

Регистрация

Помощ

 

Авточасти


     Производители на лагери   Означения на лагери   Видове лагери   Каталози


 Вход 

 Търсене по размери 

Означение на лагер:
по DIN или ГОСТ

или търсете по размера на лагерите

Вътрешен диаметър (d):
mm
Външен диаметър (D):
mm
Ширина (B):
mm

Търси


Пишете ни на Skype

 Автомобилни лагери 

Автомобилни лагери:

Търсене на Автомобилни лагери

 Доставка 

Всички продукти показани в магазина са налични. Доставката се извършва, чрез куриерска фирма Еконт на следващият работен ден, след като сте направили поръчката си през сайта. Куриерската такса е еднаква за всички населени места. Цената на пощенските пратки(до офис на Еконт) варират в зависимост от теглото на пратката, но най-често са в границите 3-5 лв.

  Производители на лагери

KBS
KBS – Kedron Bearings Services LLC – USA


Лагери KBS KBS – Kedron Bearings Services LLC е производител на висок клас части за лагери и пълна гама съчми и търкалящи лагери.Изтеглете каталога на KBS

NSK


Лагери NSKПродуктите и решенията на NSK могат да се видят навсякъде, където има движение – дори и при най-тежки условия за експлоатация. NSK Ltd. Tokyo, Japan e основана през 1916 и започва като производител на сачмени лагери. Днес NSK е един от водещите производители в света и на първо място за Азия на лагери, компоненти за линейни технологии и кормилни системи, ние предлагаме първокласни решения, които са прецизно оразмерени за широка гама индустрии и бизнес сектори. Във всички производствени области – от първото вграждане при производството на автомобили до поддръжката и ремонта в тежката промишленост, продуктите на NSK предоставят максимална надеждност и ефикастност без замърсяване на околната среда.

ВМЗ

Лагери KBS След като се радва на народната любов дълги години след демократичните промени, въпреки ограничената гама, марката VMZ заема добри позиции и на европейският пазар. Сега заводът е собственост на SKF, а по времето на прехода произвежданата продукция е с марката SBB

IKO
Nippon Thompson Co., Ltd., Tokyo, Japan

Лагери NipponNippon Thompson използва своя собствена технология за да развие първите иглени лагери произведени в Япония. Същата напреднала технология се използва като основа за навлизане в сферата на линейните направляващи.

Марката IKO произвеждана от Nippon Thompson която продължава да печели доверие сред различни индустрии е разработена и произвеждана от хора които непрекъснато се стремят към иновации, развиват високо-технологично ноу-хау и продукти които се отличават с оригиналност.


FAG

Лагери FAGОт десетилетия Schaeffler Group с марките си INA и FAG държи на креативни решения на приложение, на голяма компетентност в инженеринга и производството и на особена близост с клиентите. Изпитаната над 100 години традиционна марка FAG е една от водещите световни марки за приложения в машиностроенето и автомобилната индустрия, както и във въздухоплаването и космонавтиката. Продукти INA и FAG се доставят освен за автомобилната индустрия за близо около 60 други бранша.
Koyo
Koyo Seiko Co., Osaka, Japan; JTEKT Corporation, Osaka, Japan

Лагери KoyoОснована през 1921 с централа в Осака, Япония, Koyo Seiko развива мащабна дейност в Америка, Европа и Азия . Koyo Seiko е един от водещите производители на лагери и автомобилни системи за управление. На 1 Януари 2006 Koyo Seiko Co., Ltd. и Toyoda Machine Works, Ltd. се сляха и основаха технологичната корпорация JTEKT. Като компания съсредоточена върху бизнеса с авто части тя притежава солидна технологична база, създадена след много години производство на лагери и инструменти. JTEKT ще се стреми да спечели доверието и да оправдае високите очаквания на клиентите и обществото.

SKF
Aktiebolaget SKF, Goteborg, Sweden

Лагери SKFSKF е основана през 1907 след като Свен Винкуист изобретява сачмения самонагаждащ лагер. Още през 1920 компанията е развивала дейност в Европа, Америка, Австралия и Африка. Днес SKF е представена в повече от 130 държави. Те са водещият глобален доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери, уплътненията, мехатрониката, услугите и системите за смазване. Услугите включват консултантска дейност, услуги по поддръжката, мониторинг на състоянието и обучения.

NTN
NTN Corporation, Osaka, Japan

Лагери NTNNTN Corporation е един от най-големите производители на лагери. Със заводи из целия свят NTN е водещ доставчик на лагери за индистията и авто производителите. Основана през 1918 NTN Corporation от дълго време се приема като неуспорим стандарт за качество в индустрията и се счита за един от най-именитите марки сред индустриялните клиенти и автомобилостроенето. През 2008 NTN Corporation увеличи дяловете си в SNR Roulements до 51% с цел да увеличи лагерния си бизнес в Европа.


Timken
The Timken Company, Canton, Ohio, USA

Лагери TimkenОт времето когато Хенри Тимкен прилага конструкцията на конулсно ролковия лагер, които носи едновременно радиален и аксиален товар преди повече от 100 години компанията Тимкен е фокусиран върху създаването на продукти за пазнообрани отрасли на промишлеността и пазарни сегменти. В момента компанията Тимкен е водещ глобален производител на лагери и легирана стомана и свързани с тях продукти и компоненти. Технологиите и продукция на компанията практически можете да намерите навсякъде където има движещо се оборудване или предаване на механична енергия. Чрез прилагане на знананията за опрявлението на триенето и предаване на механична енергия, Тимкен помага продуктите на клиентите им да се двищат по-плавно, по-бързо и по-ефективно.

Сложете линк към сайта ни:
Общи условия Лични данни